Back to top
Tawk.to

Tjenestemænd i Hoeksche Waard kommune (NL) parkerer cykler i FalcoLok cykelskur

Home Projekter Tjenestemænd i Hoeksche Waard kommune (NL) parkerer cykler i FalcoLok cykelskur

Efter en fusion af flere kommuner i Holland var det nødvendigt at skabe mere plads til de flere hundrede tjenestemænd, der flyttede ind på rådhuset i Hoeksche Waard kommune. Én af udfordringerne var at gøre plads til de mange ansatte og deres cykler. Falco BV installerede et cykelskur for at give medarbejderne mulighed for at opbevare deres cykler sikkert og tørt.

Stor overdækning

FalcoLok-500 cykeloverdækningen er et af Falcos mest solgte skure og med god grund. FalcoLok overdækningen er solid og kan modulopbygges i det uendelige, både i bredden og dybden. Cykeloverdækningen, med en størrelse på cirka 20x5 meter, har plads til 100 cykler. Cykelrummet er vandalsikkert og har gittervægge med en maskestørrelse på 50x200mm. Cykelskuret lukkes ved hjælp af en enkelt dør med elektrisk spærrefunktion og , der lukker sig af sig selv.

Vælg mellem vægbeklædninger

Falco har et bredt udvalg af vægbeklædning til overdækningerne. Som standard leveres den med FSC® certificeret hårdttræ, men der findes eksempelvis også perforeret stålplade eller trådgitter, som den er leveret med i dette tilfælde. Se gerne her for andre muligheder >>>

NEN-EN 1090

Falco er selvfølgelig i besiddelse af EN 1090-1: 2009 / A1: 2011-certifikatet. Med dette er Falco i stand til at udarbejde en CE-erklæring for stålkonstruktionsdele (læs: overdækninger). Med dette er du sikret en overdækning, der overholder den statiske beregning i henhold til Eurocode EN-1993 NA: NL. Falco har valgt de tungeste værdier, der gælder i Holland.

Dvs. at det bl.a. betyder, at alle dele til din overdækning er fremstillet af vores certificerede svejsere. Endvidere garanterer EN-1090 for sikkerheden, belastningen og kvaliteten af ståltypen på vores overdækninger. Falco mener, at en levering uden en CE-erklæring er økonomisk forkasteligt.

Cykelstativer

Der er naturligvis også monteret Falco cykelstativer i dette cykelskur. Til dette projekt blev der valgt FalcoSound-modellen, og nu kan i alt 100 cykler parkere i cykelskuret. Du kan se alle Falco cykelstativer her >>>

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt