Back to top
Tawk.to

FalcoLite - en populær overdækning

Home Projekter FalcoLite - en populær overdækning

Under et stort smukt træ på Dalslandsgade i København står en FalcoLitecykeloverdækning– og den er en stor succes. Nu parkeres cyklerne i det cykelstativ som allerede var etableret på stedet. Der var bare ingen der anvendte det for i træet over overdækningen sidder der duer og duerne lod af og til en ”gave” falde ned og ramte cyklerne. Falcos cykeloverdækning FalcoLite løste problemet og der er nu igen orden i området ved boligforeningen.

En cykeloverdækning som FalcoLite passer godt ind til omgivelserne. Det transparente tag giver, ud over det lette udtryk, andre fordele:

Tryghed:
En cykeloverdækning hvor tag og sider er transparente giver tryghed for brugeren, fordi man har et godt overblik. Det er ikke nemt at gemme sig og derved får man ingen grimme overraskelser.

Vandalisme:
Transparente overdækninger har ud over den tryghedsskabende effekt også den ikke uvæsentlige fordel at de ikke så ofte er udsat for hærværk. Det er ganske simpelt ikke så attraktivt at ødelægge en overdækning hvor man samtidig er til skue for alle andres blikke.

FalcoLite er produceret i 3 varianter: enkeltsidet, dobbeltsidet og combi-modellen. Gennem disse forskellige modeller opstår der muligheder for at forlænge denne overdækning i hvilken som helst retning. Ydermere er der i serien en transparent dør, der kan aflåses, hvilket giver helt nye muligheder. Det er også muligt at levere farvede polycarbonat plader.

FalcoLite er ikke kun robust og fleksibel, men er tillige også en pæn overdækning, til den helt rigtige pris. Den bliver ofte anvendt som rygeroverdækning eller som cykeloverdækning, venterum eller som trænerloge.

Med forskellige tag- og sidebeklædningsmuligheder er FalcoLite vor mest flexible overdækning.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt