Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Er nitten nok?

Er nitten nok?
Er nitten nok?
Nyheder 31 Aug 2013

Falco øger udvalget af affaldskurve med 2 nye modeller! Dermed har vi nu nitten affaldskurve du kan vælge imellem. Derfor kan du finde den helt rigtige affaldskurv til dit projekt.

Affaldskurv FalcoAntico

En affaldskurv til det offentlige rum med et udpræget nostalgisk look. Fremstillet af varmgalvaniseret stål med smukke lodrette strips.

Den smukke FalcoAntico afsluttes i toppen med en kraftig ring. Inderspanden på den yderst solide, antikt udseende affaldskurv har en kapacitet på 80 liter og kan pulverlakeres i RAL farve efter ønske. FalcoAntico kurver ud af i toppen, hvilket gør konstruktionen stærk og forhindrer hærværk

Affaldskurv FalcoKronos

FalcoKronos er en smal men flot affaldskurv til placering i det offentlige rum men også ved bygninger, almene boliger mv.  Toppen af affaldskurven er fremstillet i støbt aluminium og resten i varmgalvaniseret stål. Designet er holdt i en enkelt og moderne form.

FalcoKronos tømmes let ved sidehængt front låge, der låses med firkantnøgle. Affaldskurvens ydre dele er altid pulverlakerede og her kan der vælges mellem mere end 190 farver. Inderspand er fremstillet i bukket pre-galvaniseret stål.

FalcoKronos affaldskurv leveres enten til nedstøbning i beton eller med fodplade til påboltning på terræn.

Ønsker du at vide mere om Falcos affaldskurve - eller ønsker du at købe en affaldskurv skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt