Back to top
Tawk.to

FalcoSail overdækning hos boligselskabet KAB

Home Projekter FalcoSail overdækning hos boligselskabet KAB

FalcoSail er en rigtig populær overdækning - især blandt boligselskaber! Dens lette og transperante udseende gør den især egnet til områder, hvor der er lidt trængt og hvor det vil se for kompakt ud med et mere traditionelt cykelskur.

Danmarks største boligselskab, KAB, har senest fået installeret en FalcoSail ved afdelingen "Tusindfryd" i Brønshøj. Pladsen her var, som så mange andre steder ikke den største, men med FalcoSail overdækning virker det ikke pakket med en cykeloverdækning.
FalcoSail overdækning er et af de design produkter fra Falco med mest betydning for forretningen. Med inspiration fra skibenes lette sejl er overdækningen skabt som værende et modstykke til ofte tunge og voldsomme konstruktioner af cykeloverdækning.

Synlighed er ofte lig med tryghed og sikkerhed og derfor er FalcoSail overdækning mere og mere anvendt også i større parkeringsarealer, hvor den, uden at generere det omgivne byrum, tjener mange formål.
Det lette og luftige udseende har gennem de sidste år gjort FalcoSail overdækning til en attraktiv løsning på både venterum, ryge skur eller som den mest anvendes som, nemlig cykeloverdækning.

Med valg mellem 2 standard fag længder, 300 og 400 cm, kan overdækning ofte tilpasses de krav der stilles til en tilpasset løsning.

Ramme er fremstillet i varmgalvaniseret stål med en tagbeklædning i slagfast polycarbonat.
Ønsker du at vide mere om FalcoSail eller andre af vore mange overdækninger - eller ønsker du at købe en FalcoSail skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt