Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Hvor f….. ligger Falco ?

Hvor f….. ligger Falco ?
Hvor f….. ligger Falco ?
Nyheder 22 okt 2013

Falco øger sit salg i Danmark hver eneste måned, men mange gange støder vi på spørgsmålet… . Hvem er i egentlig, hvor store er i … etc….

Derfor har vi lavet en lille video, der kort præsenterer virksomheden og de ting vi kan. Som supplement til video er her en kort Firma præsentation. Falco A/S er datter selskab af den europæiske producent af byinventar Falco BV, der har til huse i Vriezenveen i Holland.

Udover Falco A/S i Danmark har vi søster selskaber i England (Falco UK) og i Tyskland (Falco GmbH). Disse selskaber ejes alle af den hollandske  ”moder”.

Ved siden af egne selskaber er Falco repræsenteret med agenter/forhandlere i langt de fleste europæiske lande og som noget nyt nu også i Nordamerika…

Langt den største del af produktionen foregår i Holland, hvor vi med en erfaren medarbejder stab kan imødekomme ønskerne om høj kvalitet, miljørigtig produktion og ikke mindst en produktion, der tager højde for de specielle kundeønsker vi dagligt møder.

Tidligere har Falco ladet en del af produktionen foregå i lavlønslande, men må konstatere at vi ikke kan leve op til vores ISO certificering når det gælder den ensartede og høje kvalitet.

Og kvalitet ER vigtig, da vore kunder skal opleve en virksomhed, der til enhver tid skal kunne matche den højeste kvalitet af vore konkurrenter i de forskellige lande.

Derfor er det også således at produkterne varierer fra Falco-land til Falco-land. I Danmark har vi således vort eget sortiment, der følger de normer og krav der stilles her. Det er endda således, at Falco indgår i produktudvikling med f.eks danske designere og arkitekter for at finde nye spændende produkter.

Altså: Falco ER dansk, men med produktionsbase i Holland og med en produktionskapacitet på rundt regnet 40.000 m2.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt