Back to top
Tawk.to

Kløvervej , Kolding

Home Projekter Kløvervej , Kolding

På Kløvervej i Kolding har vi skabt et projekt, der sætter cykelparkering i fokus. Tre flotte enkeltsidede FalcoTel-E overdækninger uden bagvægge er nu på plads med gavle beklædt med FSC-certificeret hårdttræ. Disse smarte overdækninger står solidt på betonfødder med nedløbsrør, der sørger for, at regnen ledes væk. Inde i overdækningerne er der plads til hele 20 cykler med FalcoDK cykelparkeringsplader. Desuden har vi opstillet otte rækker cykelparkering under åben himmel. Dette projekt er både praktisk og giver bymiljøet et løft, med plads til cykler af alle typer og størrelser.

Falco-DK cykelstativet er en alsidig løsning, der er blevet til takket være positive tilkendegivelser fra Dansk Cyklist Forbund. Det er hurtigt blevet en favorit på grund af sit fleksible design.

Falco-DK er designet til at rumme dæk med en bredde på op til 55 mm og følger danske standarder med 50 eller 60 cm mellem cyklerne. For at undgå skader på cykellygter har vi samarbejdet med Reelight, som laver magnetlygter, om at skabe et design, der beskytter forlygterne under parkering. Uanset om du har brug for cykelparkering i en by eller et mindre område, tilbyder Falco-DK en pålidelig og brugervenlig løsning, der passer til forskellige behov og miljøer.

Vil du vide mere om vores overdækninger, cykelparkering eller det brede udvalg af uderumsinventar, vi kan producere? Så ring til en af vores medarbejdere på 75 36 81 00 eller skriv en mail til info@falcoas.dk.

Hos Falco A/S tager vi vores ansvar alvorligt og producerer uderumsinventar af høj kvalitet. Vi hjælper altid gerne med at finde den perfekte løsning til jeres projekt.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt