Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Endnu mere ”førstehjælp til cykelparkering” fra Falco A/S

Endnu mere ”førstehjælp til cykelparkering” fra Falco A/S
Endnu mere ”førstehjælp til cykelparkering” fra Falco A/S
Nyheder 17 jan 2015

Kommunerne og de landsskabsprojekterende får nu et endnu bedre værktøj i arbejdet med at skabe de bedste forhold for landets cyklister.

I forsommeren 2012 udgav Falco A/S den første vedledning i cykelparkering henvendt direkte til planlæggere og de projekterende medarbejdere, der rundt om i landets kommuner og på tegnestuerne arbejder med at skabe bedre og sikre faciliteter for cyklisterne.

”Førstehjælp til cykelparkering” er blevet revet væk og derfor har Falco A/S valgt at udsende andet oplag i en ændret og forbedret version. Der er nu helt præcise angivelser for mål/afstande og muligheder for flere forskellige cykelstativ løsninger.

Arbejdet med at placere og det rette antal cykelpladser og give de mest optimale forhold er et tidskrævende arbejde. Med ”Førstehjælp til til cykelparkering” lettes arbejdet betragteligt og er et led i Falco’s service plan. Der følges nemlig op med muligheden for at Falco A/S uden beregning for de projekterende indtegner et løsningsforslag sammen med arkitekter, landskabsarkitekter eller kommunens planlægger.

I erkendelsen af at ”tid er penge” har det vist sig at en hjælp som denne er kærkommen og i sidste ende sidder Falco med ekspertisen og kan i langt de fleste tilfælde hurtigt hjælpe til at udforme den rigtige løsning uden at bruge al for megen tid.

”Førstehjælp til cykelparkering 2013” kommer til at ligge på www.falcoas.dk og kan frit hente og anvendes af alle, der måtte ønske det.

Du kan følge dette link til pdf-udgaven af “Førstehjælp til Cykelparkering”

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt