Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Falco-DK cykelstativet - En succes!

Falco-DK cykelstativet - En succes!
Falco-DK cykelstativet - En succes!
Nyheder 14 sep 2013

Bare et halvt år efter at Falco introducerede det nye cykelstativ Falco-DK, kan Falco konstatere, at det var en korrekt disposition at udvikle og designe et cykelstativ specielt til det danske marked. Falco-DK cykelstativ er en forrygende succes!

Både kunder og projekterende har nikket positivt til Falco-DK og vi har fået indfriet de store forventninger til produktet.
Et produkt som Falco-DK cykelstativ har tydeligvis været savnet på det danske marked!

Falco-DK bliver udført helt i tråd med den danske tradition på området, nemlig som en forhjulsstøttet løsning og med 50 cm mellem cyklerne.

For at optimere stativet mest muligt har vi i samarbejde med Reelight, der producerer magnetlygter monteret på forhjulets nav, designet det således at ringen ikke ødelægger lygten. Flere kunder har gjort os opmærksom på at det med de fleste cykelstativer i dag ikke er muligt at parkere uden at ødelægge de ofte dyrt indkøbte lygter.

En af de helt afgørende faktorer for populariteten er helt sikkert cykelstativets mange variationsmuligheder i både længde, monteringsmulighederne (nedstøbning, aftagelig og væghængt), samt at cykelstativet også leveres i 45°.

Cykelstativet er naturligvis galvaniseret efter gældende normer og kan pulverlakeres i et udvalg af ikke mindre end 192 RAL farver.

Ønsker du at vide mere om Falco-DK eller andre af vore mange cykelstativer - eller ønsker du at købe en af Falco-DK cykelstativ skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk/cykelstativer.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt