Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder FalcoBloc Doble dobbeltsidet bænk

FalcoBloc Doble dobbeltsidet bænk
FalcoBloc Doble dobbeltsidet bænk
Nyheder 14 sep 2013

En af de seneste nyheder indenfor produktgruppen af bænke fra Falco er den dobbeltsidede bænk FalcoBloc Doble. Bænken hører til serien FalcoBloc, som er kendetegnet ved det absolut enkle design og høje kvalitet i konstruktion og materialer. Netop den skarpe og enkle formgivning har givet bænken et andet liv, da det passer godt ind i den stramme og minimalistiske stil som præger i både nybyggeri og traditionelle bygninger i Danmark.

Serien består i dag allerede af: bænke, plinte, taburet, bord, plantekummer, picnicsæts og en sekskantet bænk som kan placeres omkring et træ el. lignende. Med FalcoBloc Doble dobbeltsidet bænk har serien endnu flere variationsmuligheder, og vil altid passe ind.

FalcoBloc Doble bænken er fremstillet med robust stel af varmgalvaniseret stål og hårdttræ.
Bænken kan være den anonyme del af området eller med pulverlakeret stel en fremtrædende og dominerende del. Der kan frit vælges mellem 192 forskellige standard RAL-farver.
Stellet er fremstillet i 80 mm firkant profil og alle produkter kan leveres som fritstående elementer eller med fodplade til påboltning.

Ønsker du at vide mere om FalcoBloc serien eller andre af vore mange gade- og park møbler - eller ønsker du at købe FalcoBloc skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt