Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Fokus på: Etageparking

Fokus på: Etageparking
Fokus på: Etageparking
Nyheder 14 sep 2011

Er der for få cykelparkeringspladser på stationen? Falco har løsningen med FalcoLevel etageparkering der sørger for pladsbesparende cykelparkering. Der opleves et stadigt stigende behov for cykelparkering i 2 etager. Dette gælder specielt områder med mange mennesker samlet, så som: parkeringskældre, stationer, indkøbscentre, skoler og større virksomheder.

FalcoLevel er en innovative og brugervenlig cykelparkering. Stativet huser dobbelt så mange cykler som traditionel cykelparkering og løser dermed mange pladsproblemer.

Etagecykelparkeringen FalcoLevel kan leveres i 2 forskellige udgaver: FalcoLevel og FalcoLevel-PRO. De har de samme dimensioner og er begge egnet til alle typer af cykler og cykeldæk. Den eneste forskel er at FalcoLevel-PRO er udstyret med en gasfjeder, som gør parkeringen på øverste etage nemmere.

Vores salgsteam hjælper gerne med at vejlede i placering og den bedst egnede etageparkering til arealet der er afsat til cykelparkering. Fordele ved FalcoLevel etagecykelparkering:

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt