Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder FOKUS PÅ: FalcoBloc familien - gade og parkinventar

FOKUS PÅ: FalcoBloc familien - gade og parkinventar
FOKUS PÅ: FalcoBloc familien - gade og parkinventar
Nyheder 14 sep 2013

Er du til det enkle udtryk i gade og parkinventar, der skal udstråle og kendes ved sin kraftige konstruktion med skarpe vinkler? FalcoBloc familien er gade og parkinventaret som netop passer ind i det danske uderum. Serien bliver løbende udviklet og udbygget. 

I dag består den af bænkemed og uden ryg, taburet, bord, 2 forskellige bordbænkesæt, seks-kantet bænk med ryg, 3 forskellige plantekummer, vores nye FalcoBloc Doble som er en dobbeltsidet bænk og inden længe kan vi bekendtgøre endnu 2 nye produkter i serien! En meget robust serie, der gennem pulverlakering i valgfri RAL-farve (fx sort eller antracit grå) bliver endnu mere stilfuld. 

Bænken med ryglæn er en model med retvinklede sidestøtter og hårdttræ. Der kan vælges mellem to udgaver. FalcoBloc I med 3 lange siddeeplanker og en lang vandret rygplanke, eller FalcoBloc II med 10 korte siddeplanker og 10 lodrette rygplanker af hårdttræ.
FalcoBloc bænken leveres også med stel af rustfrit stål. 

FalcoBloc er specielt udviklet til det offentlige rum og som det kan ses, anvendes den ofte på travle pladser. FalcoBloc leveres også som sekskantet bordbænkesæt. Dette giver mulighed for at skabe et hyggeligt område på små torve og i parker. 

Ønsker du at vide mere om FalcoBloc serien eller andre af vore mange produkter - eller ønsker du at købe en af FalcoBloc familiens produkter skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt