Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder FOKUS PÅ: FalcoSpan overdækning

FOKUS PÅ: FalcoSpan overdækning
FOKUS PÅ: FalcoSpan overdækning
Nyheder 14 sep 2011

FalcoSpan er Falcos bud på en helt enkel overdækning, som med sit stilfulde design gør det en overdækning skal gøre. Med sine skarpe linjer passer overdækningen godt ind i den enkle, firkantede og minimalistiske stil som præger mange bygninger i Danmark. FalcoSpan overdækning leveres fra fabrik med opsvejst tagkonstruktion. Taget er opbygget som stærk gitterkonstruktion og har integreret afvanding. 

Højde på tag kassetten er 150 mm. 

Overdækningen har afløb gennem søjler og leder vandet ud ca. 100 mm over terræn.
Tagplader er fremstillet af kraftige alu zink profiler som standard, men kan dog på kundens ønske leveres i andre materialer f.eks. ved ønske om transparent tag. Det er nu også muligt at levere FalcoSpan overdækning med glasvægge, hvilket gør den til en smuk rygeoverdækning e.lign. Med sin enkle opbygning får man en pæn og let løsning. 

FalcoSpan overdækningen leveres i to standard dybder - 1.690 mm og 2.220 mm - FalcoSpan overdækning fås i fem forskellige bredder, der giver arkitekten stor fleksibilitet:
- 2.220 mm
- 3.280 mm
- 4.340 mm
- 4.870 mm
- 5.400 mm
Og som alle øvrige overdækninger fra Falco kan overdækningen udvides i det uendelige. 

Alle stålkomponenter er naturligvis varmgalvaniseret efter gældende regler og kan pulverlakeres i en af 192 standard RAL farve efter kundens ønske. 

Ønsker du at vide mere om FalcoSpan eller andre af vore mange overdækninger - eller ønsker du at købe en FalcoSpan overdækning skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt