Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Hvad nu hvis jeg skal bruge følgende ?

Hvad nu hvis jeg skal bruge følgende ?
Hvad nu hvis jeg skal bruge følgende ?
Nyheder 16 dec 2011

Falco har hver dag kunder og arkitekter i røret, der spørger ind til vore produkter. Det tager vi nu konsekvensen af og øger vores servicegrad til kunderne.

Primær placering af cykelparkering og overdækninger er områder, hvor vi med optimeret assistance kan hjælpe.
Helt konkret betyder den øgede service, at Falco nu tilbyder at indtegne cykelparkeringsforslag på arkitektens forslag. Det sparer de projekterende megen tid samtidig med at vi sikrer os at pladsen og produktet kan optimeres mest muligt.

Hvad koster det?

Ingenting.... så let er det. Falco A/S tror på at vi ved at samarbejde kan skabe relationer der i salget retfærdiggør denne ydelse.

Gennem 2011 har vi haft en stigning i ønske om hjælp til at placere eller optimere cykelparkering i f.eks. kældre eller ved beskrivelse af cykeloverdækninger så egentlig har beslutningen ikke været særlig svær.

Vore produkter ligger i systemet som færdige tegninger klar til brug, så vores tidsforbrug er yderst minimalt men effekten er stor. I erkendelse af at alle skal bruge deres tid optimalt tror vi på at vi kan skabe lidt luft til andre opgaver hos vore arkitekter og landskabsarkitekter.

Så derfor vil vi gerne opfordre alle til at gøre brug af denne service...... Falco er klar til at imod udfordringer af enhver art. Vi læser alle typer filformater også dem der er scannet ind fra en serviet eller bagsiden af en kuvert.....

Vil du vide mere om den nye service beder vi dig kontakte Falco A/S på telefon 7536 8100 eller på mail info@falcoas.dk

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt