Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder ISO certificering gennemført hos Falco

ISO certificering gennemført hos Falco
ISO certificering gennemført hos Falco
Nyheder 17 nov 2013

Finanskrisen kradser og de offentlige budgetter beskæres i disse år. Alt sammen kræfter der arbejder imod en øget vækst hos virksomheder som Falco, der leverer produkter til den danske byggebranche.

Falco har valgt at investere og sætte trumf på sine kompetencer for at stå stærkere i konkurrencen med kollegaer i branchen.

Derfor satses der på at skabe tryghed og sikkerhed hos kunderne. Dette sker blandt gennem en opgradering og ændring af produktionen. Den del af produktionen, der tidligere blev lagt i Fjernøsten er nu taget hjem på fabrikken i Holland. Kun her kan vi sikre en ensartet og høj kvalitet som vi ønsker.

Som direkte udslag af dette har Falco i 2011 kunnet gennemføre en ISO-certificering.

Pr. 25.10.11 er virksomheden således blevet ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Processen har været lang og til tider ganske gennemgribende i måden produktionen mv. har fungeret på.

Falco er trods et meget stort standard program en delvis ordreproducerende virksomhed. Derfor er mange processer og arbejdsgange ændret eller udskiftet med nye.
Men nu er det altså en realitet.

Falco er gearet til de øgede krav og kan som en af kun ganske få virksomheder i branchen bryste sig af at have 2 flotte diplomer hængende i skifterammer på kontoret.
Om det er standard varer, tilpassede produkter eller helt nye og spændende elementer har Falco nu papir på at være en sikker samarbejdspartner med styr på produktionen.

Ønsker du at vide mere om Falcos ISO certificeringer er du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk.

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt