Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Kamp om pladserne !

Kamp om pladserne !
Kamp om pladserne !
Nyheder 19 jun 2013

Alt for mange biler og alt for få parkeringspladser. Det gælder ikke kun i det offentlige rum.

 Ikke kun de offentlige bil parkeringsanlæg er dagligt en del af kampen for at tilbyde de alt for mange bilisters ønske om at kunne parkere bilen.

 På baggrund af den stadigt øgede søgning efter parkeringsmulighederne i byerne, er de private parkeringsanlæg desværre en løsning der tit tages i brug af frustrerede bilister.

De sparsomme parkeringspladser, der er forbeholdt beboere i boligselskabernes afdelinger, andelsforeninger og ejerforeninger er i dagtimerne udsat for et veritabelt bombardement og ikke sjældent er pladsen ”lånt” ud til anden side og optaget når man returnerer fra job mv.

Det findes der  dog en ganske simpel løsning på. Falco Parkeringsbøjle løser problemet på en let og bekvem måde.

Falco Parkeringsbøjle fungerer som en opklappelig spærring af p-pladsen, når denne står ubrugt hen. Således er pladsen altid fri til ”rette vedkommende”.

Med nøgle låses bøjlen op og lægges ned. Ganske simpelt og let. Endnu lettere er det dog at rejse bøjlen op. Bak bilen ud, løft bøjlen til den siger ”klik” og din bås er stadig din!

Falco Parkeringsbøjle er fremstillet i meget kraftige varmgalvaniserede stål profiler for at yde maksimalt beskyttelse. Ydermere er Falco Parkeringsbøjle den eneste løsning på markedet, der tilbyder en specialstøbt flise med. Flisen har nedsænkede riller, der lader parkeringsbøjlen forsvinde helt og ligge plan med terræn.

Det er ikke nødvendigt med flisen, men det ser pænt ud og så undgås den daglige overkørsel, der med tiden naturligvis vil svække systemet.

Prisen er måske netop der, hvor Falco Parkeringsbøjle overrasker mest. Systemet er ikke dyrere end andre bøjler i branchen, men kraftigere og med mulighed for flisen.

Ønsker du at vide mere om Falco Parkeringsbøjle eller ønsker du at købe Falco Parkeringsbøjle skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt