Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder KAMPAGNE: Aftagelig pullert med klik-lås

KAMPAGNE: Aftagelig pullert med klik-lås
KAMPAGNE: Aftagelig pullert med klik-lås
Nyheder 14 sep 2014

Med minimum af plads i det offentlige rum bliver der oftere fokus på multi-funktioner. Falco har den ideelle aftagelig pullert som hurtigt kan installeres da den aftagelige pullert kan leveres med betonfod. Kampagnepris: Aftagelig Bowler pullert ø90 mm, L: 820mm, med kviklås-lukkesystem til trekantsnøgle. Inkl. betonfod 300x300x300mm: 1.495,00 ekskl. moms.

 Udover de fastmonterede pullerter i Bowler serien tilbyder Falco desuden en række aftagelige pullerter med forskellige sikringssystemer. Løsning med klik-låsen er ideel til situationer, hvor pullerten ofte aftages og derfor er det nødvendigt at det er hurtigt og let. Når pullerten sættes på igen "klikker" den fast i låst position. Du kan se hvor nemt det er via en lille instruktionsvideo vi har lagt ud på Falcos YouTube kanal.

Kvik-låsen låses op med Falcos egen trekant nøgle.

Ønsker du at vide mere om aftagelige pullerter eller andre af vore trafikprodukter - eller ønsker du at købe en aftagelig pullert skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falco.as

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt