Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Ny robust overdækning kan tåle Star Wars vinter

Ny robust overdækning kan tåle Star Wars vinter
Ny robust overdækning kan tåle Star Wars vinter
Nyheder 8 apr 2016

FalcoHoth er Falco A/S’ seneste udvikling i det brede sortiment af cykeloverdækninger. Denne nye model er inspireret af isplaneten Hoth fra Star Wars filmenes univers, og er selvfølgelig designet til at kunne tåle et hårdere vejr og meget større mængder sne.

FalcoHoth er en ny robust overdækning til cykelparkering, der med sin meget stærkere konstruktion, i forhold til Falco A/S’ standardoverdækninger, tåler meget større mængder sne. Faktisk har denne nye overdækning en maksimal belastningsevne på 250 kg pr. kvadratmeter. Vand fra taget ledes bort igennem de integrerede tagrender og ud gennem et afløbsrør monteret på stolpen.

Selvom FalcoHoth har stor styrke har designet et knapt så massivt udseende, og man kan desuden få tagpladerne leveret med sikkerhedsglas, hvis det ønskes. Som standard er hele konstruktionen produceret i varmgalvaniseret stål og kan yderligere pulverlakeres i én af 192 forskellige RAL farver, der evt. kan matche firmafarver.

Ønsker du at give cyklisterne en ekstra god service, er en overdækning altid populær.

Vil du vide mere om Falco overdækninger eller generelt om vore produkter, kan du enten kigge forbi hjemmesiden www.falcoas.dk eller kontakte salgskontoret på tlf. 7536 8100 eller e-mail info@falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt