Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Nyhed: Førstehjælp til Cykelparkering

Nyhed: Førstehjælp til Cykelparkering
Nyhed: Førstehjælp til Cykelparkering
Nyheder 16 mei 2014

Falco A/S udgiver længe ventet guide til at lette arbejdet med placering af cykelparkering i de danske byer

Der etableres årligt et stort antal cykelparkeringsanlæg i Danmark og intet tyder på at denne aktivitet er for nedadgående. Tværtimod er der stort fokus på at få flere til at cykle og dermed også øgede investeringer til parkeringen.

 

 

Som en af de helt store udbydere har Falco A/S i Vejen dagligt henvendelser, hvor drøftelserne går på hvad, hvordan og hvor meget. Det er en service som Falco sætter stor vægt på at formidle, men kan samtidig konstatere at der hersker stor usikkerhed om, hvordan pengene kan investeres for maksimalt udbytte.

Derfor er folderen ”FØRSTEHJÆLP TIL CYKELPARKERING” udgivet med det ene formål at give kommunerne, arkitekterne og landskabsarkitekterne et værktøj hvormed arbejdet kan lettes og optimeres.

Falco A/S har i forbindelse med udarbejdelsen af folderen taget udgangspunkt i de mest stillede spørgsmål og problematikker samt anvendt DTU-trafiks rapport fra 2011 omkring cykeltrafikken i Danmark. Falco samarbejder desuden med cyklistforbundet om udgivelsen af fag tidskriftet Cykelviden og dette samarbejde har også en medvirkende faktor til folderens fødsel.

Fra 1. maj 2012 har kommunerne således et godt værktøj, der giver overblik beslutningsgrundlag og ikke mindst med henvisninger til hvor problem områderne findes.

Falco er i øvrigt den danske leverandør af cykelparkering, der med cykelstativer målrettet fokuserer på forhindring af cykeltyveri. En lang række af cykelstativerne i programmet følger således de hollandske krav og normer, der pt. er de skrappeste indenfor EU.

Udformning og placering af cykelparkering ER fagligt nørderi på højt plan, men ikke desto mindre noget som rigtig mange mennesker møder i deres hverdag og derfor har mange meninger om.

Derfor er Falco’s motto:

Cykelparkering skal skabe bedre forhold for cyklister. Ellers er man bedre tjent uden !

Rekvirer vores Førstehjælp til Cykelparkering enten som pdf eller som trykt udgave ved at sende os en mail på info@falocas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt