Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder NYHED: Sa’ du Sedum?

NYHED: Sa’ du Sedum?
NYHED: Sa’ du Sedum?
Nyheder 14 sep 2013

Falco tagvegetation eller Sedum-tage får Falco flere og flere henvendelser på. Derfor har Falco besluttet at gå All-In og tilbyde et total-koncept hvor vi special-bygger vores FalcoLok overdækning til det idelle grønne tag. Sedumtag er "grønne tage" udført af hårdføre stenurter, der tåler både, frost, tørke og kraftig nedbør. Sedum kan man lægge på tage, hvor der er ingen eller kun lidt færdsel og den behøver ingen pasning. Sedumtage er efterhånden meget brugt i større byer hvor kommunerne ønsker et mere grønt miljø, da mange mener, at fremtidens byer er grønne.

Fordele ved Sedum-tage:

  • Forbedrer bygningens klimaegenskaber
  • Holder på regnvandet
  • Skaber biotop til fugle og insekter, øger biodiversiteten 
  • Forbedrer de æstetiske værdier

Konceptet med Sedum tage går fint i tråd med den holdning Falco har til omverdenen i øvrigt. Falcos mission "... produkternes brugsvenlighed og funktion samt vores omsorg for miljøet er alt sammen i fokus hos Falco."

FalcoLok er den mest hærværkssikrede og fleksible overdækning i Falco's store sortiment af overdækninger. Den er udviklet i slutningen af 1970'erne og er stadig lige populær.

Den høje sikring mod vandalisme er opnået ved de kraftige tag-rammer. Den er omgivet af et G-profil for ekstra styrke. Desuden er der integreret vandafledning. Også væggene er hærværkssikret gennem den stabile stålkonstruktion. Selv nedløbsrørene er fremstillet i stål.

FalcoLok er fleksibel fordi:

  • Overdækningen kan udvides i længden og bredden i det uendelige med sidevægge, gavle, indvendige vægge og gangarealer og døre. 
  • Der er mange forskellige vægbeklædninger at vælge imellem 
  • Forskellige tagrender tilbydes. 
  • Meget velegnet til opbevaring samt rygerum.

FALCOLOK VÆGBEKLÆDNING

Til denne serie kan der tilvælges mange forskellige vægbeklædninger. Den mest anvendte er dog aluzink-trapezpladerne og hårdttræsplankerne. Efterhånden bliver det dog mere almindeligt med perforerede plader eller plader af plast og polycarbonat. Uanset valg af beklædning bliver den monteret på standardrammen.
Ønsker du at vide mere om FalcoLok og grønne tage eller andre af vore mange affaldskurve - eller ønsker du at købe en af FalcoLok med grønt tag skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt