Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Nyt cykelstativ på markedet i 2011

Nyt cykelstativ på markedet i 2011
Nyt cykelstativ på markedet i 2011
Nyheder 14 sep 2013

Falco A/S bringer efter gentagende opfordringer fra kunder og arkitekter et ny cykelstativ på markedet i 2011.

Trods en meget stor variation af cykelstativer er der plads til nye tiltag og derfor er Falco-DK nu udviklet specielt til det danske marked.

Falco-DK bliver udført helt i tråd med den danske tradition på området, nemlig som en forhjulsstøttet løsning og med 50 cm mellem cyklerne.

For at optimere stativet mest muligt har vi i samarbejde med Reelight, der producerer magnetlygter monteret på forhjulets nav, designet det således at ringen ikke ødelægger lygten. Flere kunder har gjort os opmærksom på at det med de fleste cykelstativer i dag ikke er muligt at parkere uden at ødelægge de ofte dyrt indkøbte lygter.

Endvidere vil stativet kunne fås i mange standard længder, enkeltsidet og dobbeltsidet, væghængt og i 45°. Det mest normale er dog en nedstøbt løsning, men også her er der nye tiltag idet mange pladser i dag er multifunktionelle. Dette betyder at søjler kan leveres som aftagelige og dermed let fjernes hvis arealet ønskes brugt til andre formål.

Falco-DK kan monteres i vores cykelstativer, enten med specielle beslag eller som fritstående cykelstativ.

Stativet er naturligvis galvaniseret efter gældende normer og kan pulverlakeres i et udvalg af ikke mindre end 192 RAL farver.

Både kunder, projekterende og dansk cyklist forbund har nikket positivt til Falco-DK og vi har store forventninger til produktet. Som en kunde sagde: ”endeligt et stativ hvor nogen har tænkt sig om”

Priserne afspejler Falco-DK’s kvalitet, og ligger helt på linje med hvad cykelstativer af denne type normalt sælges til.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt