Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Og VUPTI ... 2016

Og VUPTI ... 2016
Og VUPTI ... 2016
Nyheder 20 dec 2015

2016 står lige om hjørnet og Falco vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores kunder for et godt samarbejde og spændende projekter i det forgangne år.

I flere af projekterne  indgår etagecykelparkering, som virkeligt har fået sit tag i Danmark. Vores FalcoLevel har nu udviklet sig til FalcoLevel Premium+ og er et af de førende 2 etagers cykelparkeringer på markedet, med gaspatron og aluskinne på øverste etage. 

FalcoFix fik et facelift og fik er nu version 2.0. FalcoQuarter kan nu leveres i en udgave med ekstra styrke også kaldet FalcoQuarter-S. En helt ny type overdækning med plads til etagecykelparkering blev det også til. Den kan leveres i enkeltsidet og dobbeltsidet og hedder FalcoRail. FalcoIdeal 2.0 har hurtigt vundet indtog, da det bare er et ideelt stativ. Så enkelt er det!

Falco A/S blev i det forgange år medlem af Cycling Embassy Of Denmark. Falco A/S ønsker med indmeldelse at være delagtig i at sprede det gode cykelbudskab og få flere på cyklen. Vi ser frem til et godt samarbejde med resten af medlemmerne af CED.

Team Falco vil gerne ønske alle vores kunder og samarbejdspartnere glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt