Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Overdækninger

Overdækninger
Overdækninger
Nyheder 14 sep 2011

Med ikke mindre end 34 forskellige standard cykeloverdækninger i Falco sortimentet har vi altid en overdækning passende til opgaven. Gennem året 2010 er omsætning i stigende grad domineret af overdækningerne, som vi nu er klar over ofte ligger omkring 20% under markedets generelle priser.

Tjek hjemmesiden for at se det store udvalg og husk på, at alle overdækninger kan varieres i næsten det uendelige med forskellige beklædninger og meget andet.

Hos Falco oplever vi ganske ofte at blive rådspurgt når kunder forespørger på cykeloverdækninger og har vi nogle få men meget kraftige anbefalinger:

Sikkerhed og tryghed ved cykelparkering er uhyre vigtig. Derfor anbefaler Falco at en cykeloverdækning udføres med transparente sider hvis der ønskes en lukket løsning. Løsninger med lukkede sider af træbeklædning eller lignende vil skabe utryghed og dermed bidrage til et mindre brug af overdækningen. Det er vigtig at kunne overskue cykelområdet OG blive set af andre.

Desuden bidrager en transparent overdækning til mindre hærværk. Det er simpelthen ikke så attraktivt at ødelægge noget mens andre kan kigge på. Banalt måske … men det virker.

Bygningsmæssige forhold eller direkte ønsker om helt lukkede overdækninger forekommer og derfor vil vi anbefale det overvejes at installere lys i overdækningen. Det er ofte en lille detalje, men en detalje der øger brugsgraden af cykelparkeringen.

Falco kan ved mange af cykeloverdækningerne levere disse med en betonsokkel monteret på søjler eller medleveret. Dette letter montage arbejdet betragteligt, ikke mindst fordi der ikke skal støbes beton på stedet. Risikoen for vandalisme i en optørringsperiode er ikke til stede og montøren skal ikke til byggepladsen af flere omgange.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt