Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Produktion, kvalitet og sikkerhed

Produktion, kvalitet og sikkerhed
Produktion, kvalitet og sikkerhed
Nyheder 14 sep 2013

Falco har som mange andre virksomheder en konstant afvejning af hvorledes produktion, kvalitet mv. kan optimeres bedst muligt og virksomheden, har i tråd med mange andre i branchen, haft delvist udlagt sin produktion til andre lande.

En gennemgribende analyse hvor både kunder, ansatte mv er blevet hørt har Falco valgt at stå fast. Der produceres således kun i Holland. På fabrikken råder vi over 35.000 m2 og mange dygtige medarbejdere, der har stor erfaring og integritet.

Det er muligt at kostprisen for enkelte produktgrupper er en anelse højere, men for Falco er det vigtigt at kunne følge enhver produktionsproces tilbage til den enkelte medarbejder. Kun men denne løsning kan vi garantere en ensartet høj kvalitet.

Derfor er det en smule at gå i mod strømmen, men vi VED nu at visse ting vejer højere for kunderne og det er i sidste ende dem vi lever af.
I løbet af 2011 bliver Falco desuden ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Dette kan vi alene sikre ved produktion så tæt på kilden som muligt.
Så selvom det kan lokke med lave produktionspriser TROR vi ganske simpelt ikke på at opnå samme resultater i hverken Fjernøsten eller østeuropæiske lande.

Egentlig er det simpelt. Vi lever af det professionelle marked og må derfor selv agere professionelt og vi kan stadig konkurrere på pris og kvalitet.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt