Back to top
Tawk.to

Nyheder

Home Nyheder Nyheder Stigende interesse for 2 etagers cykelparkering

Stigende interesse for 2 etagers cykelparkering
Stigende interesse for 2 etagers cykelparkering
Nyheder 22 okt 2013

De danske entreprenører og arkitekter har for alvor fået øjnene op for cykelparkering i 2 etager.

Falco må gang på gang konstatere at cykelstativer ikke er et statisk produkt. Med det store antal cyklister vi i dag kan mønstre i Danmark stiller det nye krav til de stativer vi anvender i byggeri.

Det er således ikke længere ualmindeligt at alment boligbyggeri, ungdomsboliger og kollegier helt fra projekteringsfasen har indtænkt cykelparkering i 2 etager.

Og JA… I bund og grund ER 2 etagers cykelparkering en nødløsning, da det ville være optimalt at placere alle stativer i samme niveau. Dette for at øge brugervenligheden og give de bedste vilkår.

Nu er verden bare skruet sådan sammen, at ”almindelig” cykelparkering ved store parkeringspladser kræver så stort et areal at man reelt ender med at give cyklisterne dårligere forhold. Jo længere væk fra en indgang man nødsages til at sætte sin cykel, jo mindre attraktiv bliver denne plads.

Derfor vil man ende op med at nødløsningen, 2 etages parkering, bliver den bedste løsning.

Falco A/S har gennem de sidste mange år konstant optimeret etage cykelparkering og kan i dag med modellen FalcoLevel tilbyde en tidssvarende og konkurrence dygtig cykelparkering, der i mødekommer både bruger og købers ønsker.

FalcoLevel fås enkeltsidet og dobbeltsidet og vil ved projekteringsarbejde kunne indtegnes i projekter af Falco. Dette er en løsning, der ikke koster penge, men en service Falco tilbyder alle vore kunder.

En plantegning af f. eks. en kælder omsætter Falcos medarbejder lynhurtigt til en visuel  gengivelse af den optimale løsning.

Ønsker du at vide mere om FalcoLevel- eller ønsker du at købe etageparkering skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt