Back to top
Tawk.to

Pressemeddelelser

Home Nyheder Falco´s cykelsatsning er i den gule førertrøje

Falco´s cykelsatsning er i den gule førertrøje
Falco´s cykelsatsning er i den gule førertrøje
Pressemeddelelser 18 nov 2011

26- Mai 2009

Dansk know how og produkter kommer ud i verden med Falco.

En af de største europæiske aktører på området for inventar til byens "rum", den hollandske Falco koncern har valgt at satse på cyklismen og dansk ekspertise og know-how.

Gennem de sidste mange år har Danmark ført an i udvikling af produkter indenfor cyklisme, og har derfor en stor ekspertise og viden på hele området. Med den øgede fokus på alternative transportmidler er de seneste års investeringer og innovative fremfærd nu for alvor omsat til et potentielt eksporteventyr. Som et led i denne strategiplan har man i Danmark skabt Falco A/S.
Falco A/S er et 100% dansk ledet selskab, der siden sin start i januar 2009 har bevist at cyklisme ikke alene er for de "langhårede" cykelnørder, men nu også lig med eksportmuligheder og danske arbejdspladser.

Det seneste eksempel på denne succes er deltagelsen i Velo City 2009 i Bruxelles (cykel- konference med deltagelse fra hele verden).

- Vi vidste godt at vi i Danmark er kendt for vore initiativer indenfor cyklisme, men vi blev alligevel overrasket over den meget store interesse, der blev vist for vore produkter til fremme af cyklisme på messen i Bruxelles, udtaler direktør Falco A/S Danmark, Ole Lund.

På konferencens messeområde viste Falco blandt andet sin FalcoCounter (en cykeltæller kombineret med en pylon med displays for visning af dagens cykeltal samt andre features).

- Vi har andre produkter i porteføljen og på tegnebordet, men cykeltælleren blev valgt til udstillingen, fordi København netop har opstillet en lignende model på Rådhuspladsen, siger Ole Lund.

- I disse såkaldte finanskrisetider er det meget positivt, at mærke den store interesse for vore produkter, fastslår direktøren, der samtidig med et smil på læben må beklage hvis Københavns cykelsekretariat modtager mange henvendelser og forespørgsler!

- Faktum er, at der i disse "krisetider" er områder, hvor hjulene snurrer lystigt, og hvor der skabes nye arbejdsplader, afslutter han.

Faktaboks
Falco A/S produktsortiment omfatter løsninger til cykelfremmende foranstaltninger.
Området cyklisme har Falco A/S arbejdet med i mange år.
Eksempelvis arbejder virksomheden med cykeltælling, informationsteknik, luftpumper, friskvandsfontæner, "grønne bølger", bycykel systemer og meget mere netop nu.
For at sætte kraft bag ordene om, at styrke cyklismen i Danmark og på verdensplan har Falco A/S indledt samarbejde med førende eksperter og producenter på området for, at bidrage til området med størst mulig knowhow og innovation.
Falco A/S er derfor en unik og spændende samarbejdspartner, der samler interesserne på cyklisme området.

Billedtekst: -Vi mærker en stærk stigende interesse for vore produkter til fremme af cyklisme fra kunder over hele verden, udtaler Falco A/S Danmarks direktør Ole Lund.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt