Back to top
Tawk.to

388 cykelpladser på Nyborg Gymnasium

Home Projekter 388 cykelpladser på Nyborg Gymnasium

Med et massivt cykelparkeringsbehov henvendte Nyborg Gymnasium sig til Falco for at finde en løsning på elevernes behov for sikkert at parkere deres cykler. Falco-DK blev resultatet!

Med et større areal hvor parkering af cykler tidligere var henvist til elevernes samvittighed, har skolen nu et flot areal hvor ingen er i tvivl om hvor cyklen parkeres og hvordan cykelstativet anvendes!

En del af Falco-DK cykelstativet er overdækket af FalcoTel så cykler og cyklister er bedre beskyttet mod vind og vejr. Søjler på FalcoTel er blevet tilpasset til Falco-DK cykelstativet så de to emner glider naturligt ind i hinanden og giver en flot enhed der ikke ligner 2 forskellige produkter der tilfældigt er sat sammen.

Lige siden Falco i starten af dette år introducerede Falco-DK har stativet været utroligt populær. Et produkt som Falco-DK cykelstativ har tydeligvis været savnet på det danske marked!

Falco-DK bliver udført helt i tråd med den danske tradition på området, nemlig som en forhjulsstøttet løsning med 50 cm mellem cyklerne. En af de helt afgørende faktorer for populariteten er helt sikkert cykelstativets mange variationsmuligheder i både længde, monteringsmulighederne (nedstøbning, aftagelig og væghængt), samt at cykelstativet kan leveres i 45°.

Cykelstativet er naturligvis galvaniseret efter gældende normer og kan desuden pulverlakeres i et udvalg af ikke mindre end 192 RAL farver.

Ønsker du at vide mere om Falco-DK cykelstativ, FalcoTel overdækning eller andre af vore mange cykelstativer - eller ønsker du at købe en af Falco-DK cykelstativ eller FalcoTel overdækning, skal du være velkommen til at kontakte Falco A/S på 75 36 81 00 eller på info@falcoas.dk. Se evt. mere på www.falcoas.dk/cykelstativer.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt