Back to top
Tawk.to

Kirkebjerg Skole

Home Projekter Kirkebjerg Skole

I sommeren 2015, ved Kirkebjerg Skole, monterede Falco cykelparkeringspladser til 365 cykler – heraf kom halvdelen under overdækning . I samarbejde med projektlederen og arkitekten blev FalcoIdeal 2.0 udvalgt til cykelparkering samt den dobbeltsidede overdækning fra FalcoTel-serien.

Området hvorpå cykelparkeringen blev monteret var der et betragteligt, fald som vi var nødt til at tage i betragtning ved valgte af cykelparkeringen. Der var ingen tvivl om at det skulle være cykelstativet FalcoIdeal 2.0, der skulle løse den opgave. Netop dette stativ er særligt velegnet ved fald på terræn, da FalcoIdeal 2.0 med sine forgaffelstøtter sørger for at give cyklen optimal støtte, så det ikke er forhjulet på cyklen, der skal modstå at cyklen, grundet faldet på terrænet, hælder lidt til den ene side. Hvis du vil læse mere om fordelene ved FalcoIdeal 2.0 tryk på linket her.

FalcoTel-D cykeloverdækningen er en af vores velkendte overdækningsserier, som Falco har leveret i årtier. Denne overdækning kan leveres i 2, 3, og 4 meter og derfor tilpasses området så det bliver bedst udnyttet. Til Kirkebjerg skole blev cykeloverdækningerne leveret uden nogen gavlbeklædning, men netop på FalcoTel har du flere muligheder for at få en gavlbeklædning til ekstra beskyttelse af cyklen for regn, slud og sol.

Ønsker du at vide mere om projektet eller produkterne som leveret og monteret på Kirkebjerg Skole er du velkommen til at kontakte vores salgsteam på 7536 8100.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt