Back to top
Tawk.to

Usserød skole opdateres med nye cykelstativer

Home Projekter Usserød skole opdateres med nye cykelstativer

Færdigt arbejde… så flot ser den nye cykelparkering ud på Usserød skole.

På Usserød skole har Falco opsat det der må siges at  være en nyklassiker inden for cykelparkering. Nemlig FalcoTel cykeloverdækning med Falco-DK cykelparkering.

Der findes mange rigtig mange forskellige løsninger indenfor overdækkede cykelparkeringer og Falco A/S har med et utal af kombinationsmuligheder om nogen fingeren på pulsen, når der tales trends og tendenser.

Fotoet her fra Usserød Skole er den typiske kombination og en løsning vi ser meget ofte. Selve overdækningen er en FalcoTel-D med et Falco-DK cykelstativ monteret direkte på søjlerne.

Løsningen er meget lig de overdækningstyper, man har set brugt på skoler og institutioner gennem de sidste mange år og måske er det netop derfor den er populær både når det gælder udskiftning og ny etablering.

Prisen er der under alle omstændigheder IKKE noget galt med…. Løsning som her på foto sælges fra kr. omtrent kr. 1.100,- per cykelplads. Dette vel at mærke inkl. Betonfundamenter. 

Alle Falco’s produkter leveres varmgalvaniserede og kan om ønsket yderligere pulverlakeres i et udvalg i ikke mindre end 192 forskellige RAL farver.

Vil du vide mere om Falco overdækninger eller generelt om vore produkter kan du enten kigge forbi hjemmesiden www.falcoas.dk eller kontakte salgskontoret på 7536 8100.

 

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt