Back to top
Tawk.to

Projekt: Kløvervej, Kolding

Home Projekter Projekt: Kløvervej, Kolding

Med dette projekt var formålet, at skabe en sikker, praktisk og æstetisk tiltalende cykelparkering til brug for cyklister og beboere på kløvervej i Kolding. Projektet vil øge antallet af tilgængelige cykelparkeringspladser og gøre det mere attraktivt og bekvemt for cyklister at bruge deres cykler som transportmiddel i byen.

Cykelparkeringen på Kløvervej består af 60 overdækkede cykelparkeringspladser og 92 åbne cykelparkeringspladser. De overdækkede pladser har gavle beklædt med FSC® certificeret hårdttræ og er udstyret med FalcoTel-E overdækningssystemet. Overdækningerne vil beskytte cyklerne mod vind og vejr og sikre, at de forbliver tørre og sikre. For de åbne cykelparkeringspladser faldt valget på FalcoDK, der giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at parkere deres cykler.
Samlet set giver cykelparkeringen på Kløvervej 152 pladser, med en sikker, praktisk og miljøvenlig løsning for deres cykler, samtidig med at det vil bidrage til at forbedre bymiljøet og reducere trafikbelastningen i området.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi også skal se på Jeres projekt. Vores team sidder klar til at hjælpe og finde den bedste løsning.

Vi sidder klar til at hjælpe…

Har du brug for råd, er vi klar til at hjælpe og vejlede, både over telefonen eller ved et besøg.

7536 8100 info@falcoas.dk Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med vores nye produkter og nyheder i øvrigt